Anunturi online!
Deschide

Doresc angajare post coordonator/manager

Anunt arhivat

Posed experienta profesionala în domeniul serviciilor de telecomunicaţii prin cablu și fibră optică, cu o vastă activitate în teleleviziunea prin cablu şi a transmisiilor de date pe suport coaxial si fibră optică. Fiind poziţionat în funcţii de management, acestea mi-au permis să îmi valorific calităţile şi resursele către performanţe şi rezultate de excepţie în condiţii de presiune şi stres. M-am ocupat de monitorizarea şi asigurarea calităţii în cadrul firmei, pe baza Sistemului de Management Integrat. Asigurarea respectării procedurilor de sistem şi a instrucţiunilor de lucru şi de testare în producţia de serie. În ultimii doi ani și jumătate am ocupat postul de supervizor lucrari civile in cadrul primului proiectului metropolitan de fibra optica NETCITY din București.
Am calităţi şi abilităţi excelente de comunicare şi conducere, fiind capabil să ma adaptez şi să înveţ rapid noi proceduri de lucru. Acest lucru a fost şi este un factor motivant pentru colegi, generând rezultate valoroase în activitatea depusă.

Obiective Profesionale:
Situarea pe o poziţie plină de provocări care să ofere atât responsabilităţi cât şi recompense pe măsura pregătirii profesionale, menţinând în acelaş timp un înalt standart al performanţei şi eticii în activitatea depusă. Asigurarea unui servici eficient, promt şi productiv peste nivelul aşteptărilor.

Experienţa Profesională:

Aprilie 2009 – Ianuarie 2012
NETCITY TELECOM S.A.
Supervizor lucrări civile – Bucureşti

Responsabilități:
Urmărirea și monitorizarea activităţilor de execuție a infrastructurii Metropolitane de fibră optica a NETCITY TELECOM de către subcontractori conform proiectelor, specificațiilor tehnice și a normelor interne pentru respectarea calitatii lucrarilor în termenele agreate. Colaborarea cu Primăria Municipiului București , Primăriile de sector și subcontractorii pentru finalizarea Proceselor verbale interfazice, de lucrări ascunse, recepție și situații de lucrări. Pregătește și supervizează echipele de instalare tubete/cabluri fibra optică și integrarea echipamentelor de infrastructură de telecomunicații conform Sistemului de Management Integrat al calității.Septembrie 2008 – Martie 2009
TOPEX S.A.
Inginer de asigurare a calităţii – Bucureşti

Responsabilități:
Activităţi de monitorizare şi de asigurare a calităţii în cadrul firmei, pe baza Sistemului de Management Integrat. Asigurarea respectării procedurilor de sistem şi instrucţiunilor de lucru şi de testare în producţia de serie. Participarea la testarea şi validarea unor noi produse. Asigurarea respectării, în procesul de producţie a Directivelor UE RoHS şi WEEE şi a legilor naţionale asociate.

Octombrie 2005 - Iulie 2008
UPC ROMANIA S.A.
Coordonator zonal Operaţiuni - Bucureşti

Responsabilităţi:
Coordonarea echipei de tehnicieni c.a.t.v la nivel local. Stabilirea principalelor obiective pentru angajaţii din subordine, precum şi resursele necesare şi mijloacele principale pentru realizarea lor. Monitorizarea nivelului de îndeplinire a responsabilităţilor şi sarcinilor echipei din subordine. Asigurarea respectării procedurilor, regulilor şi regulamentelor companiei în cadrul echipei coordonate. Respectarea termenelor de realizare a sarcinilor alocate. Posedarea unei foarte bune cunoaşteri a sistemului de transmisie prin cablu, cunoştinţe standard C.A.T.V, masurători parametri de semnal, canale TV, spectru de frecvenţe utilizat, decodoare digitale, montări antene de satelit, service Head-End, service noduri optice şi amplificatoare de trunchi.
Mai 1994 - Septembrie 2005:
S.C ASTRAL TELECOM S.A.
Manager reţea Santier Griviţa – Bucureşti

Responsabilităţi:
Urmărirea şi generarea corectă a ordinelor de lucru, preluarea şi rezolvarea reconectărilor, transferurilor şi deconectărilor din reţeaua de cablu. Echipa coordonată contribuie prin toate mijloacele disponibile la promovarea imaginii companiei. Implicarea în recrutarea de noi angajaţi profesionişti şi bine pregătiţi. Monitorizarea nivelului de îndeplinire a responsabilităţilor şi sarcinilor echipei conduse. Participarea la implementarea şi realizarea cu succes a valorilor companiei şi a programului de dezvoltare profesională a angajaţilor. Participarea la instalarea și punerea in funcțiune a uneia din cele mai moderne Head End-uri din țară, marca Barco Belgia, în Piața Unirii din București.

Ianuarie 1994 - Aprilie 1994
ASTRAL S.R.L.
Şef Service C.A.T.V - Bucureşti

Responsabilităţi:
Organizarea şi coordonarea primei echipe de service tehnic şi deservire a reţelelor de cablu coaxial din Astral S.R.L.

Studii si calificări profesionale:
2006: Licenţiat in Management Economic - Universitatea Hiperyon, Facultatea de Ştiinţe Economice, Bucureşti
2000: Cursul de Tehnician Reţea atestat de Society of Cable Telecommunication Engineers-Londra, prin Telemach Holding Bucureşti.
1990: Absolvent Bacalaureat - Liceul Luigi Galvani, Bucureşti

Realizări profesionale:
Organizarea şi conducerea primului Service de televiziune prin cablu al Astral Telecom la nivelul Bucureştiului. Coordonarea activităţii serviciului Operaţiuni în nordul Bucureştiului. Participarea la proiectarea şi dezvoltarea reţelelor de cablu R.F. şi fibră optică la nivel metropolitan, național şi implementarea echipamentelor de transmisie a datelor prin fibră optică pentru serviciile de televiziune prin cablu, telefonie şi servicii de internet. Participarea la proiectarea și dezvoltarea rețelelor de telecomunicații din orașele Zalău, Brăila, Jibou, Ploiești, Mangalia care au propulsat UPC Romania in topul firmelor furnizoare de telecomunicații integrate in țara noastră. Participarea la instalarea și darea in exploatare in București a uneia din cele mai moderne Head End-uri din țara noastră de tip Barco-Finlanda. Participarea la proiectarea, execuția și implementarea în parteneriat public-privat a primului mare proiect de dezvoltare a infrastructurii metropolitatane de fibră optică, NETCITY, din țară în București.
Cunoştinţe PC:
O bună experienţa cu orice versiune a Microsoft Windows&Office.
Experienţă bogată în lucrul cu SQL şi cu bazele de date.
Solide cunoştinţe hardware.
Limbi străine:
Engleza - scris foarte bine, conversaţie bine
Bulgara - scris foarte bine, conversaţie foarte bine
Alte abilităţi:
Foarte bune cunoştiinţe de electrotehnică.
Foarte bune cunoştiinţe de electronică şi depanare aparate şi dispozitive electronice.
Foarte bune cunoştiinţe de hardware pc.
Hobby:
Turismul, muzica anilor ‘80, electronica, Lego, ceasurile Citizen Eco Drive.

Detalii candidat
Nationalitate: Romana
Studii: Sunt la profesionala
Fumator: Nu
Salariu dorit: Intre 3500 si 4000 RON
Permis auto: Da
Categorie permis: B
Vechime permis: 10
Limbi straine: Engleza mediu

Experienta profesionala
Job actual:
Functie:
Ani vechime:
Ani experienta:
Domeniu de baza:

Obiective
Valorificarea calităţilor şi resurselor personale către performanţe şi rezultate de excepţie în condiţii de presiune şi stres; situarea pe o poziţie plină de provocări care să ofere atât responsabilităţi cât şi recompense pe măsura pregătirii profesionale

Locuri de munca anterioare
Aprilie 2009 – ianuarie 2012 netcity telecom s.a. supervizor lucrări civile – bucureşti septembrie 2008 – martie 2009 topex s.a. inginer de asigurare a calităţii – bucureşti octombrie 2005 - iulie 2008 upc romania s.a. coordonator zonal operaţiuni - bucureşti mai 1994 - septembrie 2005: s.c astral telecom s.a. manager reţea santier griviţa – bucureşti ianuarie 1994 - aprilie 1994 astral s.r.l. Şef service c.a.t.v - bucureşti

Diplome obtinute
2006: licenţiat in management economic - universitatea hiperyon, facultatea de Ştiinţe economice, bucureşti

Specializari/Calificari
2000: cursul de tehnician reţea atestat de society of cable telecommunication engineers-londra, prin telemach holding bucureşti.

Recomandari
necompletat

Alte competente
necompletat

Aptitudini profesionala
Disponibilitate lucru in echipa
Punctualitate reala
Rezistenta la stres
Capacitate organizatorica
Seriozitate, Altruism
Munca in conditii de stres
Rezistenta la efort intelectual
Adaptabilitate
Capacitate de analiza profunda
Capacitate de coordonare
Capacitate de a lua decizii
Perseverenta
Spirit intuitiv, empatic
Responsabilitate

Aptitudini IT/Calculatoare
Operare Windows
Operare MS-Office
Cunostinte Internet
Cunostinte Hardware

Hobby
Calculatoare / Internet
Turism
Muzica
Arta
Afaceri

Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!