Anunturi online!
Deschide

Doresc angajare ca laborant chimist

Anunt arhivat

Doresc angajare in toate domeniile in care sant necesare cunostinte in chimie ,mai putin medicale ,am experienta si in laboratoare de drumuri ,in operare statii de asfalt ,operare instalatii de fabricatie produse petroliere precum si experienta in management.Am participat
activ la elaborarea Manualului Calitatii pe sistem si pe laborator.

Detalii candidat
Nationalitate: Romana
Studii: Sunt la profesionala
Fumator: Da
Salariu dorit: Conform specializarii
Permis auto: Da
Categorie permis: B
Vechime permis: 16 ani
Limbi straine: Engleza incepator

Experienta profesionala
Job actual: SC Colas Drumuri SRL
Functie: Tehnician laborant
Ani vechime: 4 ani
Ani experienta: 26 ani
Domeniu de baza: chimie

Obiective
Construirea unei cariere care îmi va permite aplicarea si aprofundarea cunostintelor si competentelor dobândite integrarea într-o echipa dinamica si motivanta în cadrul unei companii de prestigiu .

Locuri de munca anterioare
Reprezentant firma 20.04.2006 - 01.01.2010 firma: sc zimbru srl,donaldo group oras lucru: galati salariu: confidential departament: constructii, instalatii, amenajari domeniu activitate firma: sc zimbru srl braila firma importatoare de zahar brazilia,sc donaldo group galati firma de constructii si amenajari.ambele firme au in jur de 50 de angajati. responsabilitati: incheierea de contracte in termen de 40 de zile de la plecarea vaporului de zahar din brazilia ,pe toata cantitatea de zahar din vapor si descarcarea lui in cel mai scurt timp in portul constanta.contractarea de lucrari pentru firma de constructii si amenajari asistent manager, consultant financiar 20.10.2004 - 24.02.2007 firma: private course for personal development, aig live oras lucru: constanta salariu: 3000-4000 departament: asigurari, intermedierifinanciare domeniu activitate firma: companii internationale de intermedieri financiare,asigurari. responsabilitati: organizarea de prezentari pentru promovarea produselor financiare,coordonarea echipei de consultanti si colaboratori,dezvoltarea portofoliului de clienti si a retelei de reprezentanti,programarea de intalniri cu clienti potentiali,organizarea de traininguri de pregatire cu partenerii noi introdusi in sistem. operator sef 10.09.1983 - 11.08.2005 firma: sc rompetrol rafinare sa oras lucru: constanta salariu: 1800 departament: petrochimie, petrol si gaze domeniu activitate firma: companie de rafinare si prelucrare a petrolului,distributie combustibil si produse din extractia petrolului.compania dispune de 6000 de angajati. responsabilitati: operarea in conditii de siguranta si la parametrii optimi conform cerintelor a diferitelor procese de prelucrare a fractiunilor rezultate din prelucrarea primara ,interpretarea analizelor de laborator,mentinerea parametrilor de operare la valorile stricte prevazute de proces,participarea efectiva in situatii de avarii si implicit luare deciziilor corecte impuse in aceste conditii .instruirea personalului din subordine pe protectia muncii zilnica si lunara,pregatirea documentatiei pentru instructajul de protectia muncii si intocmirea permiselor de lucru.

Diplome obtinute
Liceul de chimie industriala lazar edeleanu:universitatea spiru haret ;facultatea de management financiar contabil specializarea management finalizata.

Specializari/Calificari
Cursuri de calculatoare,traininguri in vanzari,traininguri de studiu de piata,traininguri in promovarea produselor,cursuri consultant financiar.

Recomandari
Sc colas drumuri srl -dir.vladescu mircea -0756067160,0742236349 sc rompetrol rafinare -dir nitu nicolae

Alte competente
Ma adaptez foarte repede la tot ce este nou,de aceea am activat in domenii diverse si consider ca m-am descurcat foarte bine ca drept dovada ca am avansat in diverse functii ceea ce a fost pentru mine o adevarata provocare.

Aptitudini profesionala
Disponibilitate lucru in echipa
Punctualitate reala
Rezistenta la stres
Capacitate organizatorica
Seriozitate, Altruism
Munca in conditii de stres
Rezistenta la efort intelectual
Adaptabilitate
Capacitate de analiza profunda
Capacitate de coordonare
Abilitati de negociator
Capacitate de a lua decizii
Perseverenta
Spirit intuitiv, empatic
Responsabilitate

Aptitudini IT/Calculatoare
Operare Windows
Operare MS-Office
Cunostinte Internet
Cunostinte Software
Cunostinte Hardware

Hobby
Calculatoare / Internet
Arta
Spiritualitate
Afaceri

Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!