Anunturi online!
Deschide

Doresc angajare ca economist

Anunt arhivat

DINU TIBERIUS-CIPRIAN
Municipiul Targoviste, Judetul Dambovita
Mobil :

tibbyy16@yahoo.com

Romana

16.07.1988

Masculin

Consilier Financiar; Economist; etc./
Banci-Finante; Asigurari; alte societati comerciale.

Fara experienta, fiind absolvent de facultate si cursant la master.

In perioada 1995-2002 am urmat cursurile Scolii elementare si generale „Matei Basarab” din Targoviste.
In urma examenului de capacitate, am fost admis la Liceul Teoretic „Petru Cercel” din Targoviste in perioada 2002-2007, profil „matematica-informatica”.
Din 2007 pana in anul 2010 am urmat cursurile Facultatii de Stiinte Economice, din cadrul Universitatii „Valahia” din Targoviste, Specializarea „Finante-Banci”.
In prezent urmez cursurile de master in specializarea „Managementul Financiar-Bancar” in cadrul Universitatii „Valahia” din Targoviste.
Diploma obtinuta in urma sustinerii examenului de licenta imi atesta calitatea de economist in domeniul finante-banci.
Precizez de asemenea ca media examenului de licenta, din sesiunea Iulie-2010, inscrisa pe diploma este de 9,50, iar media celor 3 ani de facultate este 8,18.

Universitatea „Valahia”-Targoviste, Facultatea de Stiinte Economice, specializarea „Finante-Banci”.


In anul II de studiu am participat la Sesiunea Internationala de Comunicari Stiintifice a Cercurilor Studentesti din cadrul Facultatii de Stiinte Economice, ce a avut loc in data de 22.05.2009, la sectiunea ”Marketing”, unde am obtinut premiul III.
De asemenea mai doresc sa precizez ca am participat si la Olimpiada Nationala a Studentilor Economisti - sectiunea ”Economie si dezvoltare durabila”, editia a IV-a, anul 2009, desfasurata la Universitatea „Petrol-Gaze” din Ploiesti, Facultatea de Stiinte Economice.
In anul III am participat la sectiunea ”Finante si Institutii Financiare” din cadrul Sesiunii Internationale de Comunicari Stiintifice a Cercurilor Studentesti a Facultatii de Stiinte Economice din Targoviste, ce avut loc in data de 22.04.2010.
In anul I de master am participat la Sesiunea Internationala de Comunicari Stiintifice a Cercurilor Studentesti, sectiunea ”Finante si Institutii Financiare”, din cadrul Facultatii de Stiinte Economice, organizata de Universitatea „Valahia” - Targoviste in data de 04.05.2011, unde am obtinut premiul II.
De asemenea in data de 14.05.2011 am participat la Olimpiada Nationala a Studentilor Economisti – sectiunea ”Finante si Institutii Financiare”, editia a VI-a, anul 2011, desfasurata la Universitatea „Ovidius” din Constanta, Facultatea de Stiinte Economice.

Limba Romana

1. Limba Engleza; 2.Limba Franceza


1. Limba Engleza; 2.Limba Franceza
Înţelegere Vorbire Scriere
Ascultare Citire Participare la conversaţie Discurs oral Exprimare scrisa
1 satisfacator 1 satisfacator 1 satisfacator 1 satisfacator 1 satisfacator
2 bine 2 bine 2 bine 2 bine 2 bine


Ma adaptez usor oricaror situatii, sunt sociabil, comunicativ si sunt o persoana organizata din toate punctele de vedere, ceea ce ma caracterizeaza ca fiind ordonat si planificat in tot ceea ce fac.Detin atestat de competente profesionale in utilizarea calculatorului, ca operator introducere, validare si prelucrare date - in sistemul Microsoft Office, dobandit in urma rezultatelor obtinute la examenul din sesiunea Mai 2007 desfasurat in cadrul Liceului Teoretic ”Petru Cercel”, obtinand nota 10,00.

Posed permis de conducere auto, categoria „B” din anul 2006.

Referinte privind persoana mea se pot obtine contactand: Profesor Elena Tomescu, din cadrul Liceului Teoretic „Petru Cercel”-Targoviste, precum si Lector universitar doctor Violeta-Elena Dragoi, Conf. univ. dr. Mihaela Teodorescu din cadrul Facultatii de Stiinte Economice, a Universitatii „Valahia”- Targoviste.

Detalii candidat
Nationalitate: Romana
Studii: Sunt la liceu
Fumator: Nu
Salariu dorit: Negociem la interviu
Permis auto: Da
Categorie permis: B
Vechime permis: 6 ani
Limbi straine: Engleza mediu Franceza mediu

Experienta profesionala
Job actual:
Functie:
Ani vechime:
Ani experienta:
Domeniu de baza:

Obiective
necompletat

Locuri de munca anterioare
sunt absolvent al facultatii de stiinte economice, specializarea finante-banci,in prezent anul ii la master,licentiat in anul 2010

Diplome obtinute
in anul ii de studiu am participat la sesiunea internationala de comunicari stiintifice a cercurilor studentesti din cadrul facultatii de stiinte economice, ce a avut loc in data de 22.05.2009, la sectiunea ”marketing”, unde am obtinut premiul iii. de asemenea mai doresc sa precizez ca am participat si la olimpiada nationala a studentilor economisti - sectiunea ”economie si dezvoltare durabila”, editia a iv-a, anul 2009, desfasurata la universitatea „petrol-gaze” din ploiesti, facultatea de stiinte economice. in anul iii am participat la sectiunea ”finante si institutii financiare” din cadrul sesiunii internationale de comunicari stiintifice a cercurilor studentesti a facultatii de stiinte economice din targoviste, ce avut loc in data de 22.04.2010. in anul i de master am participat la sesiunea internationala de comunicari stiintifice a cercurilor studentesti, sectiunea ”finante si institutii financiare”, din cadrul facultatii de stiinte economice, organizata de universitatea „valahia” - targoviste in data de 04.05.2011, unde am obtinut premiul ii. de asemenea in data de 14.05.2011 am participat la olimpiada nationala a studentilor economisti – sectiunea ”finante si institutii financiare”, editia a vi-a, anul 2011, desfasurata la universitatea „ovidius” din constanta, facultatea de stiinte economice.

Specializari/Calificari
diploma de licenta in profesia de economist, specializarea finante-banci

Recomandari
referinte privind persoana mea se pot obtine contactand: profesor elena tomescu, din cadrul liceului teoretic „petru cercel”-targoviste, precum si lector universitar doctor violeta-elena dragoi, conf. univ. dr. mihaela teodorescu din cadrul facultatii de stiinte economice, a universitatii „valahia”- targoviste.

Alte competente
sunt o persoana organizata din toate punctele de vedere, ceea ce ma caracterizeaza ca fiind ordonat si planificat in tot ceea ce fac.

Aptitudini profesionala
Disponibilitate lucru in echipa
Punctualitate reala
Rezistenta la stres
Capacitate organizatorica
Seriozitate, Altruism
Munca in conditii de stres
Rezistenta la efort intelectual
Adaptabilitate
Capacitate de analiza profunda
Capacitate de coordonare
Abilitati de negociator
Capacitate de a lua decizii
Perseverenta
Spirit intuitiv, empatic
Responsabilitate

Aptitudini IT/Calculatoare
Operare Windows
Operare MS-Office
Cunostinte Internet
Cunostinte Software
Cunostinte Hardware
Adobe Photoshop
Studio Max

Hobby
Calculatoare / Internet
Turism
Muzica
Sport
Arta
Literatura
Afaceri

Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!