Anunturi online!
Deschide

Asistent economist - finantist, full time, disponibilitate imediata

Anunt arhivat

Consider că solidele cunoştinţe economice pe care le posed combinate cu experienţa pe care am acumulat-o în timpul serviciului si stagiului practic vor fi de un real folos firmei dumneavoastră.
Posed de asemenea cunoştinţe foarte bune de operare PC, ce acoperă o multitudine de programe şi limbaje utile în mediul de afaceri alături de o bună cunoaştere a limbii engleze utilizată în afaceri.Sunt o persoana foarte devotata.
Aptitudinile de comunicare, capacitatea de a gestiona sarcini, simţul organizatoric, adaptabilitatea la nou, conştiinciozitatea profesională, flexibilitatea, sunt doar câteva din aptitudinile cu care pot contribui la succesul echipei dumneavoastră.

Detalii candidat
Nationalitate: Romana
Studii: Facultatea terminata
Fumator: Nu
Salariu dorit: Negociem la interviu
Permis auto: Da
Categorie permis: B
Vechime permis: 6 ani
Limbi straine: Engleza avansat Franceza mediu

Experienta profesionala
Job actual: SC LGL STORY SRL Timisoara
Functie: Economist
Ani vechime: 1.6 ani
Ani experienta: 1.6 ani
Domeniu de baza:

Obiective
Caut un loc de muncă într-o companie performantă,unde competenţele mele să fie valorificate la maxim si in care sa ma afirm.

Locuri de munca anterioare
Citibank, str. popa Şapcă nr. 12, timişoara reprezentat vânzări produse bancare - promovarea produselor si serviciilor; - identificarea de noi clienti; - identificarea nevoilor financiare ale clientilor; - atingerea obiectivelor de vanzari prin atragerea de noi clienti; - realizarea planului de vanzari individual prin planificarea eficienta a activitatii de vanzare; - atitudine proactiva in identificarea nevoilor de finantare ale clientilor si in oferirea de solutii financiare; - mentinerea relatiilor cu clientii

Diplome obtinute
Octombrie 2010 – iulie 2012 masterand domeniul finanţe, specializarea: administrare fiscală calificarea / diploma obţinută economie financiară publică, fiscalitatea persoanelor fizice, fiscalitate internaţională, control fiscal universitatea de vest din timişoara, facultatea de economie şi administrare a afacerilor 2007 - 2010 licenţiat în ştiinţe economice, diplomă licenţă – specializarea economie şi afaceri internaţionale generale: comerț internațional, piețe de capital, afaceri electronice, marketing internațional profesionale: sistemul economiei mondiale și mecanismele sale de funcționare, management internațional, tehnici operaționale de comerț internațional universitatea de vest din timişoara, facultatea de economie şi administrare a afacerilor 2003 – 2007 diplomă de bacalaureat specializarea - matematică informatică generale: limba şi literatura română, limba franceză, chimie, biologie, fizică, istorie, geografie profesionale: matematică, informatică, limba engleză liceul teoretic „gheorghe Ţiţeica”, drobeta-turnu-severin

Specializari/Calificari
Economist - finantist

Recomandari
necompletat

Alte competente
necompletat

Aptitudini profesionala
Disponibilitate lucru in echipa
Punctualitate reala
Rezistenta la stres
Capacitate organizatorica
Seriozitate, Altruism
Rezistenta la efort intelectual
Adaptabilitate
Capacitate de analiza profunda
Capacitate de coordonare
Abilitati de negociator
Capacitate de a lua decizii
Perseverenta
Spirit intuitiv, empatic
Responsabilitate

Aptitudini IT/Calculatoare
Operare Windows
Operare MS-Office
Cunostinte Internet

Hobby
Calculatoare / Internet
Turism
Muzica
Afaceri

Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!