Anunturi online!
Deschide

Vila de lux in cornu - zona ultracentrala

Comunitate
Anunt arhivat

1Vand vila P+m in Cornu . Vila este locuibila. Vila a fost construita in anul 2007. Vila are 3 dormitoare si un living mare, 2 bai, 2 terase cu suprafata totala de 44mp, un garaj cu o suprafata de 26mp, vila este mobilata, bucataria este utilata, tamplaria este din termopan, are izolatie dubla din polistiren atat interior cat si exterior, are incalzire centrala pe gaze, canalizarea este reprezentata de fosa septica. Structura este din caramida, fundatie stalp si planseu din beton, acoperis din tabla tip lindab, suprafata construita este de 224mp iar cea utila este de 180mp. Suprafata totala este de 534mp(casa+gradina). Dotari: gresie, faianta, usa metalica, parchet, lambriu lemn, termopane, apometru, contor gaze, contor lumina, gard de beton. Utilitati: apa, gaze, lumina, telefon, internet, cablu tv, serviciu de ridicare al gunoiului. Deschiderea este de 18m. Vila beneficiaza de o vedere mixta spre numeroase obiective turistice ca Manastirea si Crucea de pe dealul Cornu(care este luminata pe timp de noapte). Zona in care se afla vila este in plina dezvoltare urbanistica urmand ca in scurt timp sa se puna la dispozitia locuitorilor si o canalizare. Imobilul se afla situat intr- o zona rezidentiala alcatuita din foarte multe vile. Multe din personalitatile vietii publice romanesti au domiciliu in Cornu. Dealtfel Cornu este singura comuna cu adevarat europeana din Romania. Vila este situata la 5 minute de mers pe jos fata de primarie, politie, posta, scoala, biblioteca, terase, pub, supermarket, sala de sport, in curand se va construi un bazin olimpic in apropiere. Sunt foarte multe obiective turistice in imprejurimi: Crucea de pe dealul Cornu, Manastirea, Muzeu. Iubitorii de plimbari cu ATV- ul au parte de foarte multe trasee. Imobilul poate fi transformat in mini pensiune, cabinet medical. Imobilul beneficiaza de cadastru si intabulare. Eventualele negocieri se vor face numai la fata locului.
Pt vizionare sunati cu 1 zi inainte. . .
PS: SE POATE ACHIZITIONA MAI MULT TEREN!!!
PS : LOCALITATEA CORNU ESTE FOARTE APROAPE DE BREAZA SI CAMPINA. ACEASTA LOCALITATE S- A DEZVOLTAT FOARTE MULT IN ULTIMII ANI. APROAPE TOATE STRAZILE SUNT ACOPERITE CU UN ASFALT DE BUNA CALITATE. DE CURAND S- A REALIZAT SI PROIECTUL DE CANALIZARE AL LOCALITATII. ACEASTA LOCALITATE ESTE IN PLINA DEZVOLTARE URBANISTICA. PERSONALITATILE CARE LOCUIESC LA CORNU IN FRUNTE CU FOSTUL PRIM MINISTRU, CU CEI DE LA CONSILIUL JUDETEAN AJUTA IN PERMANENTA LOCALITATEA DAND ASTFEL COMUNEI CORNU UN CLIMAT CU ADEVARAT EUROPEAN. . .

vila de lux in cornu - zona ultracentrala, 1vand, vila, cornu, vila, locuibila, vila, fost, construita, anul, vila, are, dormitoare, living, mare, bai, terase, suprafata, totala, 44mp, garaj

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!