Anunturi online!
Deschide

Vila cu finisaje de lux in breaza aproape de centru

Comunitate
Anunt arhivat

Vila are 243 mp utili, suprafata terenului este de 461 mp, din care 150 mp sunt amprenta constructiei. La parter este livingul = 35, 75 mp, baie = 7, 16 mp complet utilata, bucatarie = 13, 3 mp, garaj = 22, 3 mp cu usa secventiala cu telecomanda si acces prin bucatarie. La etaj sunt 3 dormitoare: un dormitor matrimonial = 18, 7 mp cu grup sanitar complet utilata (vas toaleta, vas bideu, lavoar cu picior, jacuzzi cu panou electronic de programare), alte 2 dormitoare cu suprafata 13, 55 mp respectiv 14, 7 mp, care sunt deservite de un grup sanitar utilat complet (vas toaleta, lavoar cu picior, cabina dus). Vila este construita complet: gresie, faianta, parchet de cires, centrala termica in functiune, calorifere, balustrade interioare din fier forjat cu mana curenta din lemn de cires, balustrade exterioare la balcoane din fier forjat, gard de imprejmuire din zidarie combinat cu fier forjat, terasa acoperita = 20 mp, curtea pavata, tamplarie termopan mahon, acoperis tip Lindab cu spulberatoare de zapada. De asemenea tin sa precizez ca sunt trase toate utilitatile (gaze, alimentare cu apa, curent electric monofazic, fosa septica) si vila este dotata cu sistem de alarma monitorizat de Bidepa.
PS : DACA VA DORITI O CASA IN BREAZA ACUM ESTE MOMENTUL SA ACTIONATI. ACEASTA CASA ARE ANUMITE ATUURI IREZISTIBILE: CASA ESTE NOUA, ESTE SPATIOASA, ARE CURTE FRUMOASA, ESTE APROAPE DE STRADA PRINCIPALA SI DE CENTRUL ORASULUI BREAZA, OFERA LINISTE SI SIGURANTA, ARE TOATE UTILITATILE TRASE IN CASA, FACTURILE AU FOST PLATITE LUNA DE LUNA, NU SUNT PROBLEME CU ACTELE, CUMPERI ACUM SI TE POTI MUTA IMEDIAT.
PT VIZIONARE SUNATI CU 1 ZI INAINTE

vila cu finisaje de lux in breaza aproape de centru, vila, are, utili, suprafata, terenului, amprenta, constructiei, parter, livingul, baie, complet, utilata, bucatarie, garaj, usa, secventiala, telecomanda, acces, bucatarie, etaj

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!