Anunturi online!
Deschide

Vanzare filtru si ionizator de apa

Comunitate
Anunt arhivat

Aparat de filtrare si ionizare a apei

Aparatul foloseşte cel mai avansat proces de electroliză, cu ajutorul unor plăci electrolitice din platină şi titan, prin care se produce în mod consecvent apă cu potenţial de reducere a oxidării optim, la nivelul de PH selectat.
In procesul de electroliza, energia magnetica separă apa în doua şiruri, unul alcalin (PH ridicat) şi unul acid (PH scăzut). Acest proces are loc fără a fi utilizate nici un fel de chimicale.

Aparatul produce apă ionizată filtrând apa de robinet de mai multe ori, apoi purificând-o de clor şi separând-o electric. Ionizare apei în acest mod restructurează moleculele şi reduce mărimea clusterelor, leagă mai multe molecule de oxigen şi măreşte concentraţia de minerale ionizate şi absorbabile cum ar fi: calciu, magneziu şi potasiu.
Prima dată, apa trece printr-un filtru mecanic, care reţine impurităţile mari. Dispozitivul mai are şi un filtru intern, de 0,01 microni, care curăţă apa de viruşi şi bacterii. Turmalina din componenţa sa îmbogăţeşte apa cu ioni, datorită caracteristicilor unice ale acestui mineral.
După filtrare, apa este ionizată în interiorul unui vas de titaniu-platină, între doi electrozi. Cei doi electrozi şi interiorul vasului sunt separaţi printr-o membrană specială. Utilizatorul poate seta aparatul în funcţie de cât de acidă sau alcalină doreşte să fie apa, care poate fi folosită în mai multe scopuri.
Acest aparat ne oferă o apă de băut de cea mai înaltă calitate, care ne ajută să ne protejăm sau să ne redobândim sănătatea.
Efectele apei alcaline ionizate
Apa alca¬lină ionizată alcali¬nizează organismul într-un mod excelent, ajutând la menţinerea echilibrului acido-bazic.
Când folosim apă ionizată, se creează un mediu special încărcat de ioni negativi, similar cu apa de mare sau de ploaie, care se ştie că au efecte benefice asupra organismului uman. Astfel, sistemul natural de apărare al organismului se activează, se fortifică şi, prin urmare, nu ne mai îmbolnăvim aşa de uşor şi nivelul de energie al corpului atinge un nivel maxim.

Caracteristicile apei acide ionizate
Prin simpla setare a aparatului, se poate, de asemenea, produce şi apă acidă ionizată, care are efect benefic când este aplicată extern.
Este excelentă în urmatoarele cazuri:
- împotriva micozelor de pe picioare sau de pe unghii (staţi cu picioarele în apă acidă ionizată circa 30 de minute pe zi)
- în cazul arsurilor şi rănilor, fiindcă s-a observat că recuperarea este, astfel, mult mai rapidă
- dacă aveţi nasul înfundat din cauza răcelii sau gripei, puteţi folosi apă ionizată care, pe lângă faptul că eliberează căile respiratorii, poate reduce sem¬nificativ şi iritarea membranei mucoasei, în cazul alergiei la polen
- astringent pentru ingrijirea pielii - folosiţi-o pentru spălarea feţei sau ca after shave natural
- igiena orala - spălarea dinţilor, gargara sau ca apă de gură
- pentru irigaţii vaginale
- în gospodărie, pentru dezinfectarea suprafeţelor, dacă nu vrem să recurgem la substanţe chimice
- pentru sterilizare

Este interzis să se bea apa acidă ionizată deoarece, în timpul procesului de ionizare a apei, substanţele cu sarcini negative — ionii de clor, nitriţi, nitraţi etc. — se depozitează pe electrodul pozitiv (adică în soluţia acidă). Aceşti ioni negativi sunt dăună¬tori organismului.

Vanzare Filtru si ionizator de apa, aparat, filtrare, ionizare, apei, aparatul, folose, cel, avansat, proces, electroliz, ajutorul, unor, electrolitice, platin, titan, produce, mod, consecvent, poten, ial

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!