Anunturi online!
Deschide

Test adn de paternitate

Publicat: 22 august 2016 - ora 06:47 Identificare: #inter-00583800
Comunitate
Anunt arhivat

Testul de paternitate este una din numeroasele aplicatii practice ale geneticii medicale. Testul de paternitate poate fi facut in doua circumstante diferite:
1. la cererea instantelor judecatoresti (violuri in grup urmate de aparitia unei sarcini pentru stabilirea tatalui, nerecunoasterea copilului de catre tata, etc) ;
2. la cererea persoanelor fizice interesate (tatalui, mamei sau chiar a copilului in cauza) din diferite motive (curiozitate, gelozie, neincredere etc.)
Printr un simplu apel telefonic la , poti primi acasa kitul de colectare probe de saliva pentru testul ADN de paternitate. Colectarea probelor trebuie facuta la sediul nostru din Tg Mures, str. Secerei, nr. 24, in cazul in care proba se foloseste in instanta. Analiza ADN se executa in SUA. Rezultatul se primeste in 20 zile. Precizia este 99,9999999%. Avem o experienta de 6 ani in domeniu. Testul este admis in justitie.

Test ADN de paternitate, testul, paternitate, una, numeroasele, aplicatii, practice, ale, geneticii, medicale, testul, paternitate, poate, facut, doua, circumstante, diferite, cererea, instantelor, judecatoresti, violuri

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2019 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!