Anunturi online!
Deschide

Teren suprafata de 1000 hectare, in jud.hunedoara.

Comunitate
Anunt arhivat

1.Teren suprafata de 1000 hectare, in jud.Hunedoara, situatia juridical:200 de hectare pe titluri, restul sunt pe foi de avere (sunt pe foi de avere deoarece in aceasta zona nu a fost colectivizare). Terenul este semicolinar cu suprafete cultivabile, pentru furajarea animalelor, cu suprafete de pasuni impadurite si paduri, pe teren sunt 2 balti, 3 izvoare, 7 case, o parte din teren este intravilan(vatra satului). Compozitia arborelui: fag, stejar, mesteacan, cires.Fondul cinegenic in zona este compus din: fazani, iepuri, mistreti si cerbi.
2. Teren suprafata de 2000 de hectare, in jud.Hunedoara, terenul este semicolinar si colinar, situatia juridica: CF., titluri si foi de avere. Terenul este compus din suprafete de pasuni impadurite, paduri, terenuri cultivabile pentru alimentatia animalelor, pe teren exista 17 izvoare, 12 case, o parte din teren este intravilan(vatra satului).
3. Teren 2300 de hectare, in jud.Hunedoara, situatia juridica: titluri si foi de avere. Terenul este semicolinar si colinar cu suprafete de teren cultivabil, pasuni cu lastari si paduri. Compozitia arborelui: fag, stejar, cires, brad, mesteacan, ulm, paltin de munte.
4. Teren 900 de hectare, in jud.Hunedoara, situatia juridica: titluri si foi de avere. Terenul colinar cu suprafete de teren cultivabil, pasuni cu lastaris si pasuni impadurite. Compozitia arborelui: fag, stejar, cires, mesteacan, ulm. Fondul cinegetic compus din: iepuri, cerb, mistret, lup, vulpe.
Mentionez ca se poate achizitiona o suprafata de 10.000 hectare. Aceste terenuri consider ca sunt foarte bune pentru fonduri de vanatoare, sau pensiunio Agro-Turistice. Terenul de la dispozitia 1. are un front stradal de 3 km., la drumul national Timisoara-Deva.
Pret: 2200 Euro/ha/negociabil.
Persoana de contact:
Lupovic Rodica
Telefon:

Teren suprafata de 1000 hectare, in jud.Hunedoara., teren, suprafata, hectare, jud, hunedoara, situatia, juridical, hectare, titluri, restul, foi, avere, foi, avere, aceasta, zona, fost, colectivizare, terenul, semicolinar

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!