Anunturi online!
Deschide

Statie magnum 257

Comunitate
Anunt arhivat

Statie Magnum 257
30 watt , Recomandata., display LCD Albastru, ONLY EXPORT
Produs nr.: 1358


Pret: USD 426,00
LEI 1.065,00Cantitatea minima 1
Bucata


Specificatii tehnice :

Frecventa de lucru ..........................26.965 la 27.405 MHz

Impedanta antenei ..........................50ohm

Putere de intrare ...........................12-13.8 v

Curent ...........................................6 AMPS maxim

Putere in FM.....................................30 WATT.

Sensibilitate pe FM ..........................0.3 V LA 12db SINAD

Putere Audio ....................................2 watt minim / 8 ohm

Impedanta audio ..............................8 ohmUtilizarea Statiei CB Magnum 257.

Mic Gain - creste sau descreste energia dezvoltata in circuitul de amplificare a microfonului , aceasta creste cu cat este rotit mai spre dreapta

RF GAIN - ajusteaza sensibilitatea statiei la receptie si deasemeni are rol in eliminarea bruiajelor de fond. Aceasta afecteazza distanta la care un semnal poate fi detectat. Rotindu-l spre dreapta se reduce sensibilitatea statiei. Aceasta functie este folositoare in zone aglomerate , in care sunt multe semnale .

STEP / NB / 1 - butonul step selecteaza rezolutia frecventei in pasi de cate 1 , 10 si 100 de kHz. NB ( NOISE BLANKER ) - aceasta functie elimina diverse tipuri de interferenta ale sistemelor din autovehicul.Pentru a activa aceasta functie apasati FUNC apoi butonul NB. Nb va aparea pe display indicand ca functia este activa. Pentru a-l dezactiva urmati acelasi proces. 1 reprezinta primul canalul de memorie

LCR /RPT/ 4 - LCR - ( LAST CHANNEL RECALL ) . Apasand acest buton statia se va intoarce la ultima frecventa trasmisa cu 3 secunde sau mai mult in urma. RPT - ( Repeat ACCES TONE ) - este un ton de acces in 88 Hz ; pt a activa aceasta unctie apasati FUNC si apoi RPT; 4 canal de memorie

CALL / 2 - Canal de memorie

Mode / T Low / 5 - Mode arata modul de operare , AM / FM / USB / LSB, CEL ACTIV VA APAREA PE DISPLAYUL LCD. T-LOW ( Tone Low ) imbunatateste claritatea si stabilitatea semanlelor receptate. Pt a-l activa apasati FUNC apoi T-LOW. 5 este canal de memorie.

SCAN / SHIFT / 3 - Scan - scaneaza in cresteri de 10 kHz . 3 este canal de memorie.

M SAVE / M LOAD - M.SAVE - salveaaza in cele 5 canale de memorie anumite frecvente care se doresc. Pentru a salva n memorie o anumita frecventa selectati modul dorit si frecventa dorita , apasati FUNC apoi M SAVE , S va aparea pe display , in thimp se S este afisat pe ecran apasati imediat canalul de frecventa dorit ( de la 1-5 ). M LOAD Memory load - se apasa acest buton, pe ecran apare L , in timp ce aceasta litera este afisata pe ecran apasati unul din cele 5 canale de memorie , frecventa programata va fi afisata.

CLAR / FUNC - CLAR - este o functie care opereaza doar in modul SSB. FUNC - ACEASTA FUNCTIE ESTE FOLOSITA PENTRU A OPERA SETARILE DIN CELELALTE BUTOANE. Apasand usor pe ea, pe ecran apare FUNC, apasand inca odata se va dezactiva si nu va mai fi pe ecran.

FREQ - rotind spre dreapta sau spre stanga acest buton veti avea frecventa dorita, Canalului 22 din CB ii corespunde frecventa 27,225 .

OFF/VOLUME - OFF- inchde si deschide statia ; Volume - ajusteaza volumul semnalului audio receptat.

SQ - folosit pt a elimina bruiajele de fond atunci cand apar semnale mai tari in receptie. Rotiti-l incet spre dreapta pana cand bruiajul dispare . Atentie - cu cat este rotit mai spre dreapta cu atat se macsoreaza mai mult distanta de emisie receptie.

PWR - creste si descreste puterea statiei

UP / DN - puteti schimba crescator sau descrescator canalele de la microfon.

Statie Magnum 257 , statie, magnum, watt, recomandata, display, lcd, albastru, only, export, produs, pret, usd, lei, cantitatea, minima, bucata, specificatii, tehnice, frecventa, lucru

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!