Anunturi online!
Deschide

Reparatii turbine - atelier autorizat rar

Publicat: 02 octombrie 2014 - ora 01:32 Identificare: #inter-00582867
Comunitate
Anunt arhivat

Atelierul Turbo Parts ofera reparatii turbosuflante, calitativ cu piese orginale din Marea Britanie (nu chinezarie) pentru cele mai acceptabile preturi de pe piata plus garantie 12 luni fara limita de KM. Reparam toate tupurile de turbine Garrett, KKK, Toyota, Ihi, Mitsubishi. Pentru cei interesati care doresc sa-si repare singuri turbina distrubuim piese ax, compresor, corp (cartridge), geometrie variabila.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare pe care le aveti legate de costul turbinei sau suport tehnic. Folosim doar piese originale din fabrica pentru o durata de viata lunga a turbinei dvs. primiti si o garantie de 12 luni fara limita de km parcursi.

Ne gasesti in Bucuresti pe bulevardul Ghencea, nr 134. Daca nu esti din Bucuresti poti trimite turbina printr-o firma de curierat si in maxim doua zile turbina este la tine curatata, reparata, echilibrata VSR, insotita de un certificat de garantie pentru 12 luni.

Reparatii turbine - atelier autorizat RAR, atelierul, turbo, parts, ofera, reparatii, turbosuflante, calitativ, piese, orginale, marea, britanie, chinezarie, cele, acceptabile, preturi, piata, plus, garantie, luni, limita

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2019 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!