Anunturi online!
Deschide

Program devize lucrari inst. electrice civile si industriale

Comunitate
Anunt arhivat

SPEED ELECTRO este un program visual de calcul devize pentru lucrari de instalatii electrice civile si industriale. Baza de date cu materialele utilizate pentru lucrarile contractate, este completata de catre fiecare executant (beneficiarul acestui program) functie de furnizorii de materiale si componente cu care au incheiate contracte, continand peste o suta de grupe principale cu posibilitati nelimitate de inregistrari materiale, componente, etc….. functie de noutatile aparute in domeniu. Programul are posibilitatea inserarii simbolul codurilor specifice materialelor si operatiunilor (W1,W2, etc…) conform normativelor in vigoare, pe care noi le-am atasat instructiunilor de utilizare a acestui program. De asemenea programul este prevazut cu un modul de calcul al sectiunii conductorului de alimentare functie de puterea utilajului, sau a puterii maxime instalate a unui consumator la o instalatie existenta.
Un deviz de lucrari se poate edita complet la imprimanta in maxim 15 minute. Moneda de calcul este in : ‘euro, leu greu si leu usor’. Reactualizarea preturilor se face prin simpla introducere la inceputul editarii devizului a cursului monezii euro din ziua respectiva sau din data cand au fost achizitionate de la furnizori materialele, componentele, etc….daca acestea exista pe stoc. Toate procentele pentru calculul cheltuielilor directe, indirecte, transport, profit etc…, se pot modifica de catre dvs. inainte de elaborarea devizului de lucrari.
De retinut este faptul ca este foarte usor de utilizat de catre persoane fara cunostinte temeinice de operare pe computer, se instaleaza pe computere second-hand cu minim de configuratie (Pentium I, II, III,…. 32 Mb RAM, ) avand instalate numai sistem de operare Windows 95, `98 sau Me, si imprimanta de orice tip. Programul este insotit de instructiuni de instalare si exploatare foarte precise si detailate (explicatii pentru orice incepator), licenta de utilizare, factura + chitanta. Se livreaza cu posta rapida CARGUS.

Program Devize lucrari inst. electrice civile si industriale, speed, electro, program, visual, calcul, devize, lucrari, instalatii, electrice, civile, industriale, baza, date, materialele, utilizate, lucrarile, contractate, completata, fiecare, executant

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!