Anunturi online!
Deschide

Program casa de amanet

Comunitate
Anunt arhivat

SPEED AMANET este un program visual pentru CASA de AMANET si realizeaza contractul incheiat cu clientul, calculand automat toate comisioanele si taxele. Acestea se pot calcula in momentul incheierii contractului sau la data scadenta. Nivelul cotelor aplicate de catre operator se fac dupa criterii stabilite de firma sau diferentiat functie de client sau gramaj.
La retragerea obiectelor amanetate, programul calculeaza comisionul pana la data respectiva functie de durata mentinerii contractului, operatorul avand posibilitatea pentru contractele intarziate, optional, de a incasa si o dobanda penalizatoare. La sfarsitul programului, printr-o simpla actionare a unui buton, se listeaza REGISTRUL DE CASA. Programul este prevazut cu un mic calculator pentru aflarea gramajului real al obiectelor din aur care sunt prevazute cu pietre (sticla, zirconiu, etc..). De asemenea exista posibilitatea informarii Dvs. zilnica cu privire la contractele scadente, intarziate sau reziliate. Pentru contractele a caror termene maxime admise expira si obiectele depuse in gaj vor intra in patrimoniul societatii, programul listeaza automat un proces verbal de anulare contract si un N.I.R (nota intrare receptie) pentru incarcarea gestiunii cu valoarea obiectului respectiv. De asemenea programul in ultima zi din luna, editeaza un raport informativ cu privire la rulajul activitatii firmei si estimeaza ce impozit aveti de plata. Printr-o reprezentare grafica placuta, puteti vizualiza si edita la imprimanta evolutia firmei d.p.d.v. statistic. Salvari pe discheta a bazei de date zilnice sau periodice.
Programul mai cuprinde:
- zilnic functie de activitatea desfasurata, in afara de registrul de casa, editeaza note contabile, jurnalul de vanzari sau cumparari.
- toate obiectele (bunurile) intra in patrimoniu incarcandu-se gestiunea automat iar in momentul comercializarii acestora catre terti se efectueaza din program, descarcarea gestiunii realizandu-se tot in mod automat .
- in ultima zi din luna, se editeaza rapoarte speciale a gestiunii, a stocurilor, miscarii tuturor contractelor, situatia creantelor, rapoarte care sunt obligatorii de intocmit lunar de catre contabil de altfel manual.
- posibilitatea prelungirii contractelor cu achitarea comisionului de catre debitor, la solicitarea acestuia.
- verificarea Registrului de Casa in orice moment al zilei.
Programul este foarte usor de exploatat de catre persoane fara cunostinte temeinice de operare pe un PC, se poate instala pe un computer second-hand (Pentium I, II, III…) cu sistem de operare numai Windows 95, 98 sau Me. Coletul contine: programul pe CD insotit de licenta de utilizator, instructiuni de instalare si exploatare detaliate, factura si chitanta. Se livreaza cu posta rapida CARGUS – se achita in momentul primirii coletului.
Pretul este de 540 lei cu tva plus taxe de curierat ~ 30lei

program Casa de Amanet, speed, amanet, program, visual, casa, amanet, realizeaza, contractul, incheiat, clientul, calculand, automat, toate, comisioanele, taxele, acestea, pot, calcula, momentul, incheierii

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!