Anunturi online!
Deschide

Oferta revelion 2008 in iordania

Comunitate
Anunt arhivat


Revelion Iordania - Revelion 2008
Perioada: 28.12.2007 - 02.01.2008 / Va propunem un revelion spectaculos in aceasta tara.
Ziua 1 - 28.12/07: Intalnire la aeroport cu reprezentantul agentiei; imbarcare pe cursa charter Bucuresti - Aqaba. Sosire Aqaba, oras port la Marea Rosie, transfer hotel, cina...

Aqaba este singura deschidere la mare a Iordaniei, oras statiune care in ultimii ani a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa din punct de vedere turistic.
Ziua 2 -29.12/07: Mic dejun, tur panoramic al orasului; dupa amiaza program liber. Optional plimbari cu barcile cu fundul de sticla pe Marea Rosie, cumparaturi, vizitarea centrului comercial al orasului. Aqaba este renumita pentru plajele sale nisipoase si barierele de corali. In Aqaba gasim cluburi de scufundari (cu reputatie mondiala) atat pentru scufundarile diurne cat si pentru cele nocturne.
Ziua 3 - 30.12/07: Mic dejun, imbarcarea in autocar pentru a vizita minunatul oras ?roz? Petra, comoara Iordaniei, cu care iordanienii se mandresc ca facand parte din cele 7 Minuni ale Lumii Contemporane desemnate in luna iulie a acestui an. Orasul Petra este sapat adanc intr-un munte de roca desertica, de diferite culori dintre care predomina rozul, cu aspectul unui chei (siq). El este mostenirea poporului nabateian si este un oras cu o vechime cunoscuta de peste 2.600 ani. Cel mai faimos obiectiv al Petrei este Tempul Comorii, care apare dramatic la sfarsitul Siq-ului, in fata vizitatorilor; descoperirea orasului incepe cu vizitarea acestuia. Intoarcere la hotel, cina.
Ziua 4 - 31.12/07: Mic dejun, ultimele cumparaturi din anul 2007, optional-pranz in renumitul restaurantul Captain, unde se servesc specialitati din peste si fructe de mare; dupa amiza liber.

Oferta Revelion 2008 in Iordania, revelion, iordania, revelion, perioada, propunem, revelion, spectaculos, aceasta, tara, ziua, intalnire, aeroport, reprezentantul, agentiei, imbarcare, cursa, charter, bucuresti, aqaba, sosire

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!