Anunturi online!
Deschide

Intretinere persoane varstnice

Comunitate
Anunt arhivat

Doamna de 43 ani, cu experienta anterioara in menaj si ingrijire persoane varstnice, pot oferi ajutor permanent pentru ingrijirea unui batran ori a unei familii varstnice din Bucuresti contra unui contract serios de intretinere (prestatie gratuita contra proprietate imobil dupa deces). Am intreaga disponibilitate pentru program prelungit de prezenta la domiciliul persoanei/persoanelor ingrijite si - la cerere - este posibila inclusiv mutarea mea intr-o camera (impreuna cu sotul meu) pentru a putea asigura ingrijire permanenta. Menajul include gatit, spalat, calcat si curatenie.
Sotul meu, in varsta de 46 ani este angajat si poate ajuta activ la treburile gospodaresti, la aprovizionare cu cele necesare si la micile interventii tehnice necesare in mod curent in gospodarie.
In cazul in care se va incheia un astfel de contract, vom asigura (dintr-o sursa din care putem fi finantati in mod cert) suportarea cheltuielilor necesare pentru achizitionarea de medicamente, alimente, facturi utilitati, reparatii curente ale imobilului etc., astfel de costuri neurmand a fi suportate niciodata de persoanele ingrijite.
Toate acestea vor lua forma unui contract oficial incheiat la un notar public, actul urmand sa fie obligatoriu pentru ambele parti. Excludem agentii si intermediari. La cerere putem prezenta referinte scrise din partea unor persoane sau institutii care au beneficiat de ajutorul nostru.

INTRETINERE PERSOANE VARSTNICE, doamna, ani, experienta, anterioara, menaj, ingrijire, persoane, varstnice, pot, oferi, ajutor, permanent, ingrijirea, unui, batran, ori, unei, familii, varstnice, bucuresti

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!