Anunturi online!
Deschide

Gina butiuc - o sansa pentru un designer!

Comunitate
Anunt arhivat

Gina Butiuc organizeaza selectie in vederea identificarii unui tanar inzestrat cu reale calitati de design cu scopul de a-l sprijini in a-si realiza o cariera in designul vestimentar. Castigatorul campaniei va avea sansa de a-si prezenta 3-6 creatii proprii in cadrul evenimentului Gina Butiuc din 28 septembrie 2011 prilejuit de lansarea colectiilor t-i 2011-2012. Acesta va beneficia de toate facilitatile oferite de un show de moda profesionist.

Candidatul ideal trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 16 si 20 de ani, sa aiba preocupari de design si dorinta de a se perfectiona in acest domeniu, sa nu fi prezentat/expus pana acum nici o colectie, sa nu profeseze ca designer, sa fie capabil sa realizeze prin forte proprii minim trei tinute pana la data evenimentului.

Calendarul campaniei:
- inscrierea candidatilor: 08 – 21.08;
- selectia finalistilor: 22-23.08;
- interviu cu finalistii: 24.08;
- anuntarea castigatorului: 25.08

Candidatii vor trimite 3-6 schite/fotografii cu creatii realizate/in curs de realizare in perioada de inscriere insotite de datele de contact (nume, prenume, telefon, e-mail, varsta, ocupatia) la adresa: gina.butiuc@ginabutiuc.ro, cu subiectul “selectie designer”. Finalistii si castigatorul vor fi instiintati prin e-mail.

Stadiul campaniei, finalistii si castigatorul vor fi facute publice pe cuvant cenzurat.ginabutiuc.ro sectiunea “evenimente in curs”, site-urile partenere si paginile personale new media.

Gina Butiuc - O sansa pentru UN designer!, gina, butiuc, organizeaza, selectie, vederea, identificarii, unui, tanar, inzestrat, reale, calitati, design, scopul, sprijini, realiza, cariera, designul, vestimentar, castigatorul, campaniei

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!