Anunturi online!
Deschide

Formatie nunta,lautari,muzica live,dj,ieftin

Anunt arhivat

Ne numim formatia "Inedit" din Bucuresti,formatie compusa din 6 persoane cu studii muzicale.Suntem profesionisti,avem experienta si nu este un job pe care il facem ocazional.Formatia este compusa din urmatoarele instrumente: 2 solisti vocali,acordeon,vioara,orga si sonorizare,mentionam ca instrumentele noastre sunt profesionale si de ultima generatie de la cele mai renumite firme din lume.
Cantam "ABSOLUT" toate genurile muzicale,de la romantele vechi nemuritoare pana la cele mai noi genuri muzicale.De-a lungul timpului am colaborat cu numerosi solisti cunoscuti,din toate genurile muzicale,iar la cererea dumneavoastra ii putem solicita.
Pt. auditie avem demo dvd,un colaj de melodii pe youtube sau putem sustine o proba live intr-o locatie prestabilita.Preturile sunt sub nivelul pietei,adaptate crizei economice.

contact: Mihai Costea. tel:
e-mail: miga_placutul@yahoo.com

formatie nunta,lautari,muzica live,dj,ieftin, numim, formatia, inedit, bucuresti, formatie, compusa, persoane, studii, muzicale, suntem, profesionisti, avem, experienta, job, facem, ocazional, formatia, compusa, urmatoarele, instrumente

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!