Anunturi online!
Deschide

Esp011010, inchiriere spatiu comercial cu o excelenta amplasare, anunturi gratuite online si anunturi oferite de utilizatori

Comunitate
Anunt arhivat

ESP011010, inchiriere spatiu comercial cu o excelenta amplasare in zona Calea Victoriei, ce dispune de o suprafata utila de 190mp desfasurati pe 2 nivele: parter de 100mp open space cu un grup sanitar si o camera tehnica si subsol de 90mp open space amenajat de asemeni, situat intr-un bloc stradal.

Spatiul se bucura de un potential foarte bun datorat situarii intr-o zona cu vad comercial si vizibilitate, in vecinatate aflandu-se magazine cu diferite profile de activitate.

Un avantaj important il reprezinta vitrina stradala cu o deschidere de aprox. 7ml ce permite o excelenta vizibilitate a produselor, posibilitatea de afisare a ofertelor si publicitate proprie.

ESP011010, inchiriere spatiu comercial cu o excelenta amplasare, anunturi gratuite online si anunturi oferite de utilizatori, esp011010, spatiu, comercial, excelenta, amplasare, zona, calea, victoriei, dispune, suprafata, utila, 190mp, desfasurati, nivele, parter, 100mp, open, space, grup, sanitar

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2019 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!