Anunturi online!
Deschide

Credit team

Comunitate
Anunt arhivat

Doriti sa faceti un credit si:
Nu aveti timpul necesar pentru a gasi cea mai buna oferta de pe piata.
Sunteti prea ocupat(a) pentru a alerga dupa acte.
Aveti nevoie de consilierea unui profesionist in aceasta privinta?
Aflandu-se in colaborare cu noua dintre cele mai importante banci din Romania, firma noastra reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra. Practic, e ca si cum nu ati mai face drumuri la 9 banci diferite.
Consilierii nostri bancari va pot da cele mai pertinente solutii impreuna cu intocmirea dosarului si depunerea lui la banca, totul GRATUIT.
Pentru a putea lua cea mai buna decizie privind toate tipurile de credite va punem la dispozitie:
Credit cheltuieli curente - fara justificarea cheltuielilor, achizitie de bunuri de folosinta indelungata, pentru vacanta; sume maxime de pana la 10.000EUR sau echivalentul in RON, in functie de venitul lunar net;
Credit de cheltuieli curente cu ipoteca -fara justificarea cheltuielii sumei imprumutate; perioada de acordare de maximum 30 de ani;
Credit imobiliar - pentru achizitionare, constructie si reamenajare de locuinte; perioada maxima de acordare de 30 ani;
Credit auto - pentru achizitionarea de autoturisme noi , finantare integrala, fara avans;
Card de credit - suma maxima acordata de pana la 3 salarii nete lunare; perioada de gratie de pana la 56 zile; termen de valabilitate nelimitat;
Credit de refinantare - daca aveti un credit mai vechi si, puteti beneficia de noile dobanzi, care au scazut simtitor in ultima perioada; plus ca puteti ramane cu niste bani in plus!
ASISTENTA GRATUITA-Asigurata de catre consultantii nostri in pregatirea dosarului de credit, cu toate documentele pe care le presupune acesta.
PROGRAM FLEXIBIL-Deoarece lucram fara program de lucru� ne puteti contacta oricand, in fiecare zi a saptamanii, la orice ora, in acest mod avand propriul consultant financiar!
EFICIENTA-Privind timpul alocat completarii dosarului de credit; un consultant va verifica toate actele dvs astfel ca acesta sa contina toate documentele necesare.
ACCESIBILITATE-Apeland la serviciile oferite de consultantii nostri o sa fiti informati in timp real despre produsele noi introduse pe piata financiara, conditii necesare pentru acordarea unui credit, intocmirea si depunerea dosarului de credit cu toate documentele necesare pentru aprobarea creditului.
CONSULTANT BANCAR
Catalin Scarlat
Nr.Tel. 0731 698 936

Credit Team, doriti, faceti, credit, aveti, timpul, necesar, gasi, cea, buna, oferta, piata, sunteti, prea, ocupat, alerga, dupa, acte, aveti, nevoie, consilierea

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!