Anunturi online!
Deschide

Constructii case la rosu botosani

Comunitate
Anunt arhivat

Bonus Tamplarie PVC pentru fiecare casa construita de catre noi. Numai cu IZOCON iti poti construi casa mult visata pe bani putini. Firma noastra executa lucrari de constructii de inalta calitate la preturi de criza.
Societatea este specializata in constructii civile si industriale (case, vile, spatii de depozitare, hale industriale, case de vacanta, pensiuni turistice, case parohiale si lacase de cult),constructii edilitare, renovari, restaurari si consolidari cladiri, amenajari si finisaje interioare de lux, amenajari exterioare, placari cu marmura, granit, gresie, faianta, tavane false si suspendate casetate sau/si din rigips, scafe si scafe personalizate, pereti despartitori, tamplarie pvc sau aluminiu cu geam termopan, parchet masiv si stratificat, pavaje, tencuieli uscate, sape de egalizare si autonivelante, pardoseli flotante suprainaltate, vopsitorii lavabile,sisteme termoizolante, fono si hidroizolante,pereti cortina, executie fantani arteziene, tencuieli decorative si structurate, sarpante si scari. Onorarea cu corectitudine si promptitudine a obligatiilor contractuale, a cerintelor clientului, dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din S.C. IZOCON SRL un partener performant, serios si, capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-un management riguros cat si printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor, si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate de prima data si de fiecare data.

Constructii case la rosu Botosani, bonus, tamplarie, pvc, fiecare, casa, construita, noi, numai, izocon, iti, poti, construi, casa, mult, visata, bani, putini, firma, noastra, executa

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!