Anunturi online!
Deschide

Caut coleg(a) chirie apartament militari

Comunitate
Anunt arhivat

Sunt un baiat(cadru militar) am 28 de ani si locuiesc cu chirie intr-un apartament cu 2 camere,decomandat si utilat(dar fara masina de spalat) situate la 3 minute de statia de metrou Pacii (cartier militari), aflat la etaj 6/10.
Apartamentul are o sufragerie mare dotata cu balcon, un dormitor, bucatarie si baie dotate cu faianta si gresie. Mobila nu este noua, dar este in coditii bune.
Caut urgent coleg(i) sau colega(e) de apartament care sa locuiasca in camera ce va ramane neocupata incepand cu data de 1 ianuarie 2009. Mentionez ca periodic vom schimba camerele astfel incat sa existe conditii identice pentru toata lumea.
Ma grabesc , deoarece imi trebuie contract de chirie pana la data de 31 decembrie de la Administratia financiara, astfel incat sa pot primi decontul de chirie de la unitate.
Ofer si cer seriozitate si respect reciproc. Chiria este de 400 euro pe tot apartamentul (deci 200 euro de fiecare) + intretinere + cablu + eventual internet.

caut coleg(a) chirie apartament militari, baiat, cadru, militar, ani, locuiesc, chirie, intr, apartament, camere, decomandat, utilat, dar, masina, spalat, situate, minute, statia, metrou, pacii, cartier

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!