Anunturi online!
Deschide

Anunt foarte important!!!

Comunitate
Anunt arhivat

Buna, sunt Maria. Ma adresez tuturor romanilor de pretutindeni, si nu numai, in special celor cu simtul afacerilor. In Or. Victoria, jud. Brasov sunt cele mai ieftine preturi la apartamente. Cine cunoaste acest oras stie ca este un colt de rai. Este unul dintre cele mai curate orase, este un oras foarte linistit. Este situat la poalele Muntiilor Fagaras, foarte aproape de Cabana Turnuri, Cabana Podragu, Manastirea Constantin Brancoveanu (Sambata de Sus). Zone de agrement: avem un strand foarte curat, foarte frumos aranjat, cu teren de tenis, volei, baschet, sauna, fotbal. In incita strandului restaurant si terase cu cele mai bune specialitati din zona si nu numai. Mai avem doua super-marketuri cu preturi acesibile tuturor. Ii sfatuiesc pe cei care au bani ACUM sa cumpere apartamente pentru a locui in ele sau pentru a le inchiria strainilor care doresc (credeti-ma sunt foarte multi!) sa viziteze muntele, strandul si zonele din imprejurimi de agrement pe care nu le-am mai mentionat pe toate. Este o afecere foarte benefica si in cativa ani banii vor fi recuperati pe investitia facuta. Majoritatea care vor sa vanda le au mobilate gata, renovate de la A la Z, cel mult de doi ani. Cele mai multe apartamente sunt utilate la noile standarde europene. Preturile oscileaza in functie de numarul camerelor intre 11.500 Euro si 20.000 Euro preturi finale.
Aviz investitorilor care pot sa vina sa-si deschida firme, sa ofere locuri de munca- mana de lucru este foarte ieftina si oamenii sunt foarte doritori de munca, constiinciosi si harnici!
Va asteptam cu drag atat pe investitori, cat si pe turisti!

ANUNT FOARTE IMPORTANT!!!, buna, maria, adresez, tuturor, romanilor, pretutindeni, numai, special, celor, simtul, afacerilor, victoria, jud, brasov, cele, ieftine, preturi, apartamente, cine, cunoaste

OFERTE CU REDUCERI DE PRET
Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!